Veelgestelde vragen

Silver

Veelgestelde vragen
Ik heb geen modulaire software. Kan ik mijn bestaande software gebruiken?

Ja, dat kan inderdaad. Omdat we direct met uw IT-persoon samenwerken vinden we de beste manier om een gebruiksvriendelijke structuur te maken.

Ik zit op dit moment krap aan personeel. Hoe maak ik hier tijd voor?

We hebben maar 1 contactpersoon nodig en zodoende bespaart u veel tijd. U focust uw tijd volledig op uw bedrijfsvoering.

Het imago van uw bedrijf is cruciaal voor uw voortbestaan. Met documenten te scannen, een goede structuur in te lassen bespaart u veel tijd en een betere service naar uw klanten toe en naar uw leveranciers.

Time is money. U maakt uit wat uw prioriteit is.

Hoeveel tijd neemt het totale traject in?

Dat kan in 1 dag of een paar dagen gedaan zijn afhankelijk van de hoeveelheid documenten die gescand moeten worden.

Waarvan is de investering afhankelijk?

De investering is afhankelijk van het aantal deelnemers die toegang krijgen tot de software, de grootte en volume van de data.

Kom met ons in contact en boek jouw afspraak direct in onze agenda:

Boek uw afspraak hier.

Wat levert mij de livedag software instructie training op?

Na deze training kunnen alle betrokkenen effectief en snel aan de slag.
Hierdoor wordt tijd bespaard.

Gold

Veelgestelde vragen
Hoeveel tijd neemt dit traject in beslag?

De digitalisering van documenten duurt van één dag tot enkele werkdagen, afhankelijk van de hoeveelheid documenten die wordt gescand. De naleving van wettelijke/AVG documenten hangt af van wat u reeds hebt en of u de recentste versie hebt.

Ik zit op dit moment krap in mijn personeel. Hoe maak ik hier tijd voor?

We hebben slechts 1 contactpersoon nodig (IT-persoon, manager of een andere persoon die u aanwijst) en we zorgen voor de aanpassing omdat dit een complex stappenplan kan zijn. Met onze expertise maken we van uw bedrijf een toekomstgericht bedrijf met een goed imago. Dit geeft een betere service aan uw klanten en leveranciers.

Is er nog iets dat ik zeker moet weten voordat ik met dit traject start?

Indien uw bedrijf ouder is dan één jaar, is het belangrijk om de wettelijke documenten te lezen. Aangezien het nu verplicht is om specifieke juridische voorwaarden op te nemen in het digitaliseringsplan moeten we daar tijdens dit traject bijzondere aandacht aan besteden.

Waarvan is de investering afhankelijk?

De investering hangt af van het aantal deelnemers dat toegang heeft tot de software, de omvang en het volume van de gegevens. Daarnaast controleren we hoeveel juridische/GDPR-documenten moeten worden bijgewerkt om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en boek uw afspraak rechtstreeks in onze agenda:

Boek uw afspraak hier.

Het zijn maar documenten. Hoe belangrijk is dit eigenlijk?

Dit zijn slechts documenten, maar als de documenten niet volgens de wet zijn vastgelegd, wordt er een sanctie opgelegd. Deze sancties zijn ook zichtbaar voor klanten en leveranciers. Bovendien staat u op de zwarte lijst van de Gegevensbeschermingsautoriteit in België / Autoriteit Persoonsgegevens (AP) in Nederland.

De Gegevensbeschermingsautoriteit / Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is bevoegd om sancties op te leggen indien een organisatie inbreuk maakt op privacywetgeving. De belangrijkste sancties zijn de boete, de dwangsom, het verwerkingsverbod, de berisping en de waarschuwing.

De sancties kunnen oplopen tot 20 miljoen euro!

Denk aan de schade die sancties kunnen toebrengen aan het imago van uw bedrijf. Dit beeld is cruciaal voor je overleving. Het scannen van documenten, het zetten in een goede structuur bespaart heel wat tijd en betere dienst aan uw klanten en aan uw leveranciers.

Tijd is geld. Jij bepaalt wat je prioriteit is.

Platinum

Veelgestelde vragen
Ons team heeft nog geen geschikte software. Is dit voor ons noodzakelijk?

Voordat u tot conclusies komt die de groei van uw bedrijf beperken en mogelijk cyberbeveiliging minimaliseren, stel ik voor dat we een gesprek voeren.

Het is verstandig om eerst de huidige situatie in kaart te brengen en te bespreken waar u tijd en geld in de organisatie kunt sneller en gemakkelijker besparen wanneer het over cyberveiligheid komt.

Bovendien wilt u:

  • Een duidelijk inzicht in het digitaliseringsniveau in uw organisatie
  • Een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en bedreigingen voor digitalisering
  • Concrete startpunten voor uw digitaliseringsstrategie

De DigiScan zal u hierbij helpen. Boek hier uw gratis DigiScan.

Hoeveel tijd heeft mijn team nodig? Ik weet niet of we hier nu prioriteit aan kunnen geven.

Laten we de situatie vanuit een andere invalshoek bekijken: Wat als dit uw familie betrof? Je zou willen dat ze veilig zijn, toch? Wij geloven dat u ook uw werknemers veilig wilt houden.

Een veilige groei vereist actie. Hackers maken hier tijd voor – waarom zou je dat niet doen?

Vraag jezelf af of het interessant zou zijn om te leren om tijd en ruimte te maken voor veilige groei terwijl je toch in staat bent om door te gaan met al je activiteiten? Omdat niemand tijd heeft, gaat het om prioriteit. Het gaat niet om de tijd die u beschikbaar hebt, maar om de manier waarop u ermee omgaat, zodat uw organisatie optimaal en toekomstbestendig werkt.

Ik heb misschien niet genoeg personeel voor dit. Hoeveel personeelsleden zouden we nodig hebben om het project met succes uit te voeren?

We hebben slechts 1 contactpersoon nodig (IT-persoon, manager of een andere persoon die u aanwijst) en we zorgen voor de aanpassing omdat dit een complex stappenplan kan zijn. Met onze expertise maken we van uw bedrijf een toekomstgericht bedrijf met een goed imago.

Cyberbeveiliging is een serieuze investering. Ik weet niet of ik dit nu kan doen.

Cyberbeveiliging is de toekomstbestendige investering voor uw bedrijf. De Belgische staat is zich hiervan ook bewust en levert derhalve een financiële bijdrage. Wij helpen u bij het aanvragen van deze regeling, zodat u duidelijk weet wat de uiteindelijke investering is. We kunnen ook stap voor stap werken, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

Wordt de geïnstalleerde cyberbeveiliging bijgewerkt?

Ja, net zoals er updates voor uw computer of laptop zijn, is het ook belangrijk om cyberbeveiliging te handhaven. Wij zorgen voor de beveiligingsfollow-up via het contact dat wij met uw IT-persoon hebben.

nl_NLNederlands