Over ons

Wij begeleiden u naar de digitale toekomst!

We hebben The Birdwing opgericht om klanten een volledige service te bieden op het gebied van digitale transformatie. Hierbij worden menselijk, fysiek (geautomatiseerde dataverzameling) en cognitief (het gebruik van machines voor geavanceerde data-analyse) als de drie belangrijkste elementen beschouwd.

Bedrijven bieden software, coaching en databescherming vaak op een aparte manier aan. Dit betekent meerdere leveranciers, problemen met de softwarecompatibiliteit en meer kosten.

Op maat gemaakte oplossingen om niet alleen de bedrijfsvoering, maar ook het welzijn op het werk te verbeteren

Omdat iedere organisatie zijn eigen cultuur heeft, bieden wij geavanceerde maatwerkoplossingen. The Birdwing is gespecialiseerd in toekomstbestendige digitalisering, we gaan persoonlijk te werk en dringen door in het DNA van de organisatie. Ons toegewijde team beschikt over de ervaring en de nodige vaardigheden om u te helpen uw organisatie/bedrijf te positioneren voor de groei en veiligheid die het verdient.

Onze aanpak is mensgericht, wat betekent dat we uw medewerkers trainen om de nieuwe technologieën en oplossingen aan te passen, zodat deze worden geïmplementeerd en uw organisatie er alle vruchten van plukt.

We beschikken over geavanceerde, geautomatiseerde phishing-simulaties voor een breed scala aan cybersecurity-onderwerpen. Zo worden uw medewerkers geïnformeerd en gemotiveerd om hun verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen. We willen een mensvriendelijkere werkplek creëren waar mensen over hulpmiddelen beschikken die hen een soepele balans tussen werk en privéleven bieden.

Culturele diversiteit

Cultuur in organisatiegedrag is van toepassing op twee verschillende gebieden: de personeelscultuur en de werkplekcultuur.
Reimagining work involves a positive work culture.

Richt uw investeringen opnieuw op tools en technologie die ervoor zorgen dat werknemers verbonden en betrokken blijven bij hun werk. Vier hun talent en de uitmuntende bijdragen die elke medewerker aan uw organisatie levert.

De technologische vooruitgang heeft enorme economische kansen geboden voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Met de economische mondialisering geloven wij in culturele diversiteit, omdat dit het idee ondersteunt dat iedereen een unieke en positieve bijdrage kan leveren aan de grotere samenleving. Waar iedereen met respect wordt behandeld en waar sociale waarde cruciaal is.

Duurzaamheid

Ons milieu is erg belangrijk; dat geldt ook voor de planeet waarop we leven. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om groene inspanningen proactief op te nemen in de activiteiten van de organisatie en innovatieve oplossingen voor de hedendaagse milieu-uitdagingen te ondersteunen en tegelijkertijd de economische groei te stimuleren.

De Birdwing waardeert belangrijke activiteiten met betrekking tot duurzaamheid en sociale ontwikkeling en integreert duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen als onderdeel van onze kernstrategieën.

EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) is een vrijwillig milieubeheerprogramma voor organisaties die hun milieuprestaties proactief en systematisch willen verbeteren. De drie sleutelwoorden zijn: prestatie, geloofwaardigheid en transparantie.

nl_NLNL