Platinum Package: Veilige digitale transformatie

Meer en meer is nodig voor de veilige toekomst van uw organisatie nu we evolueren in de digitale transitie.

Uw bedrijf kan wegens diverse hiaten kwetsbaar zijn die nog niet zijn ontdekt. Dit is een enorm risico en betekent een enorme financiële druk, administratieve chaos en creëert een onveilig gevoel op de werkplek.

Bovendien staat het imago van de onderneming op het spel. En wat zullen uw klanten en leveranciers hierover denken? Ze zijn tenslotte in je database en ze zijn bang het volgende slachtoffer van hackers te worden.

Dit is wat je moet vermijden. Cyberbeveiliging is geen optie meer, maar een verplichting.

 

Veiligheid in een digitale omgeving roept vele vragen op, zoals:

· Hoe beveilig ik mijn gegevens?
· Hoe voorkom ik een aanval van hackers?
· Hoe kan ik mezelf weerbaar maken tegen cyberaanvallen?
· Welke soorten cyberaanvallen zijn er?
· Hoe kan ik mijn personeel bewust maken van phishing e-mail?
· Wat is de beste beveiliging voor mijn bedrijf?
· Waar kan ik informatie krijgen over cyberbeveiliging?

U hebt echt een antwoord op deze vragen nodig om een totale interne en externe chaos te voorkomen. U bent verantwoordelijk voor uw personeel. Je wilt niet dat ze zich onveilig voelen op de werkplek omdat dit stress veroorzaakt, tot gezondheidsproblemen kan leiden en afwezigheid van personeel.

Als u vragen hebt of problemen hebt met de beveiliging van bedrijfsgegevens, neem dan contact met ons op en boek uw afspraak direct in onze agenda

Ons Platinum programma lost deze problemen op. Na dit programma:
 • Hebt u een veilig, gestructureerd digitaal archief
 • Hebt u van om het even waar veilige externe toegang tot uw gegevens
 • Kunt u toegang tot bepaalde softwaremodules verlenen
 • Is uw bedrijf in overeenstemming met de AVG-wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens om het imago, het vertrouwen van uw klanten en de motivatie van het personeel te verbeteren
 • Voldoet u aan de ISO 27001-norm voor informatiebeveiliging
 • Word uw zwakste schakel (mens) de sterkste schakel. Vanaf nu neemt elk personeelslid verantwoordelijkheid en voelt zich veilig en echt onderdeel van de organisatie
 • Bent u klaar voor een toekomst waar u uw diensten en producten op een rendabele en flexibele manier veilig kunt uitbreiden
 • Kunt u kiezen voor een financiële tussenkomst voor cyberbeveiliging afhankelijk van de locatie van uw hoofdkantoor
 • Het hebben van cyberbeveiliging biedt u een groot concurrerend voordeel omdat het een verplichting aan uw klanten belichaamt. Het toont uw klanten en leveranciers dat de veiligheid van hun gegevens zeer belangrijk is

Hoe werken we

 • We hebben 3x online of live vergaderingen (Intake, Action Plan en Evaluation)
 • We voeren een grondige Cyberscan uit, een grondige technische analyse om te bepalen hoever uw organisatie staat op het gebied van cyberbeveiliging
 • Wij onderzoeken de DNA-structuur van de organisatie en concentreren ons op hoe te om de software bij te werken en voorlichting van werknemers te verhogen
 • Wij begeleiden en adviseren de geïdentificeerde dringende veiligheidskwesties
 • Wij bieden hulp bij het aanvragen van het steunbedrag afhankelijk van de regio
 • We geven reality e-mails training zodat uw medewerkers zich meer bewust worden

Investering voor aanpassing

De investering is afhankelijk van het aantal deelnemers die toegang tot de software moeten hebben, de omvang en het volume van de gegevens.

Neem contact met ons op en boek uw afspraak rechtstreeks in onze agenda:

Veelgestelde vragen

Veegestelde vragen
Ons team heeft nog geen geschikte software. Is dit voor ons noodzakelijk?

Voordat u tot conclusies komt die de groei van uw bedrijf beperken en mogelijk cyberbeveiliging minimaliseren, stel ik voor dat we een gesprek voeren.

Het is verstandig om eerst de huidige situatie in kaart te brengen en te bespreken waar u tijd en geld in de organisatie kunt sneller en gemakkelijker besparen wanneer het over cyberveiligheid komt.
Bovendien wilt u:

 • Een duidelijk inzicht in het digitaliseringsniveau in uw organisatie
 • Een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en bedreigingen voor digitalisering
 • Concrete startpunten voor uw digitaliseringsstrategie

De DigiScan zal u hierbij helpen. Boek hier uw gratis DigiScan.

Hoeveel tijd heeft mijn team nodig? Ik weet niet of we hier nu prioriteit aan kunnen geven.

Laten we de situatie vanuit een andere invalshoek bekijken: Wat als dit uw familie betrof? Je zou willen dat ze veilig zijn, toch? Wij geloven dat u ook uw werknemers veilig wilt houden. 

Een veilige groei vereist actie. Hackers maken hier tijd voor – waarom zou je dat niet doen? 

Vraag jezelf af of het interessant zou zijn om te leren om tijd en ruimte te maken voor veilige groei terwijl je toch in staat bent om door te gaan met al je activiteiten? Omdat niemand tijd heeft, gaat het om prioriteit. Het gaat niet om de tijd die u beschikbaar hebt, maar om de manier waarop u ermee omgaat, zodat uw organisatie optimaal en toekomstbestendig werkt. 

Ik heb misschien niet genoeg personeel voor dit. Hoeveel personeelsleden zouden we nodig hebben om het project met succes uit te voeren?

We hebben slechts 1 contactpersoon nodig (IT-persoon, manager of een andere persoon die u aanwijst) en we zorgen voor de aanpassing omdat dit een complex stappenplan kan zijn. Met onze expertise maken we van uw bedrijf een toekomstgericht bedrijf met een goed imago.

Cyberbeveiliging is een serieuze investering. Ik weet niet of ik dit nu kan doen.

Cyberbeveiliging is de toekomstbestendige investering voor uw bedrijf. De Belgische staat is zich hiervan ook bewust en levert derhalve een financiële bijdrage. Wij helpen u bij het aanvragen van deze regeling, zodat u duidelijk weet wat de uiteindelijke investering is. We kunnen ook stap voor stap werken, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. 

Wordt de geïnstalleerde cyberbeveiliging bijgewerkt?

Ja, net zoals er updates voor uw computer of laptop zijn, is het ook belangrijk om cyberbeveiliging te handhaven. Wij zorgen voor de beveiligingsfollow-up via het contact dat wij met uw IT-persoon hebben.

nl_NLNederlands