Over ons

Wij begeleiden u naar de digitale toekomst!

We hebben TheBirdwing opgericht om klanten een volledige service te bieden met betrekking tot digitale transformatie. Hierbij worden menselijke, fysieke (gecomputeriseerde gegevensverzameling) en cognitieve (met machines voor geavanceerde gegevensanalyse) als de drie belangrijkste elementen beschouwd.

Vaak bieden bedrijven software, coaching en gegevensbescherming op een aparte manier aan. Dit brengt meerdere leveranciers, compatibiliteitsproblemen van de software en meer kosten met zich mee.

Op maat gemaakte oplossingen om niet alleen het bedrijfsleven, maar ook het welzijn op het werk te verbeteren

Omdat elke organisatie zijn eigen cultuur heeft, bieden wij geavanceerde aangepaste oplossingen aan.

TheBirdwing is gespecialiseerd in toekomstbestendige digitalisering, we werken persoonlijk en doordringen het DNA van de organisatie.

Ons toegewijde team beschikt over de ervaring en de nodige vaardigheden om u te helpen uw organisatie/bedrijf te positioneren voor de groei en beveiliging die het verdient.

Onze benadering is mensgericht, wat betekent dat wij uw werknemers zullen trainen om de nieuwe technologieën en de oplossingen aan te passen zodat zij zullen worden uitgevoerd en uw organisatie alle voordelen zal oogsten.

We hebben geavanceerde, geautomatiseerde phishing-simulaties voor een breed scala aan cyberbeveiligingsonderwerpen. Op deze manier worden uw medewerkers geïnformeerd en gemotiveerd om hun verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen.

We willen een mensvriendelijker werkplek creëren waar mensen de beschikking hebben over instrumenten die hen een soepel evenwicht tussen werk en privéleven bieden.

Culturele diversiteit

De cultuur in organisatiegedrag is op twee verschillende gebieden van toepassing: de cultuur van het personeel en de cultuur van de werkplek.

Werk opnieuw bedenken heeft betrekking tot een positieve werkcultuur.

Reoriënteer je investeringen in hulpmiddelen en technologie die werknemers helpen verbonden te blijven met en betrokken bij hun werk. Vier hun talent en de uitstekende bijdragen die elke werknemer aan uw organisatie brengt.

De technologische vooruitgang heeft bedrijven en organisaties wereldwijd enorme economische kansen geboden. Met de economische globalisering geloven we in culturele diversiteit, omdat het het idee ondersteunt dat iedereen een unieke en positieve bijdrage kan leveren aan de grotere samenleving. Waar iedereen wordt behandeld met respect en waar sociale waarde cruciaal is.

Duurzaamheid

Ons milieu is zeer belangrijk; de planeet waarop we leven is dat ook.

Wij vinden het belangrijk om proactief groene inspanningen te incorporeren bij organisatieverrichtingen en steun te bieden aan innovatieve oplossingen bij de milieu-uitdagingen van vandaag terwijl de economische groei gestimuleerd wordt.

TheBirdwing waardeert belangrijke activiteiten met betrekking tot duurzaamheid en sociale ontwikkeling en integreert duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen als onderdeel van onze kernstrategieën.

EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) is een vrijwillig milieubeheersysteem voor organisaties die hun milieuprestaties op proactieve en systematische wijze willen verbeteren.

De drie sleutelwoorden zijn: prestaties, geloofwaardigheid en transparantie.

nl_NLNederlands